Familjespel "Enkla Ord" lanseras sommaren 2023 - Läs om det populära spelet här

Familjespel "Enkla Ord" lanseras sommaren 2023 - Läs om det populära spelet här

Innehållsförteckning 

Nangarra Games lanserar nya familjespelet Enkla ord

enkla ord spel

Nangarra Games är en speltillverkare som har gjort sig kända för att tillverka högkvalitativa sällskapsspel som är roliga att spela med vänner och familj. Efter succén med deras tidigare spel Generationskampen, väntar nu spännande nyheter från Nangarra Games. 


Det nya spelet kommer att bli minst lika populärt som Generationskampen och kan enkelt bli sommarens och julens populäraste sällskapsspel för hela familjen, både vuxna och barn. Det nya spelet utlovar många timmars skratt och underhållning, och passar perfekt för en kväll tillsammans med vänner eller en rolig aktivitet att göra med familjen. Så vad heter spelet? Jo läs vidare.. 


Enkla ord - Årets roligaste familjespel 2023

Läs mer och köp spelet Enkla ord här på Nangarra.com 


Detta sällskapsspel går ut på att beskriva vanliga saker och ting med väldigt enkla ord. Men om du misslyckas eller bryter en regel, får du smaka på den uppblåsbara klubban!


Enkla ord är ett enkelt men underhållande spel som passar alla åldrar. Det är ett perfekt spel att spela tillsammans med familjen eller med vänner på en fest. Det är också ett utmärkt val för en teambuilding-aktivitet på jobbet eller i skolan.


Spelet är enkelt att spela. En person väljer ett objekt och beskriver det med hjälp av enstaka stavelser. De andra spelarna ska sedan gissa vad objektet är. Om du gissar rätt, får du en poäng. Men om du gissar fel, eller om den personen som beskriver objektet använder för stora ord, kommer klubban fram!


Den uppblåsbara klubban ger Enkla ord en rolig twist. Det blir extra spännande att spela eftersom du måste vara försiktig så att du inte får klubban på huvudet. Men samtidigt är det också en rolig utmaning att beskriva saker med så enkla ord som möjligt.


När släpps spelet Enkla ord?

Vi är glada att meddela att vårt nya spel "Enkla ord" kommer att släppas i maj! Vi är säkra på att detta spel kommer att bli mycket populärt och förväntar oss att det kan sälja slut snabbt. Så se till att du inte missar chansen att spela detta roliga och underhållande spel tillsammans med dina vänner och familj!


Nangarra Games har gjort ett fantastiskt jobb med att skapa spel som verkligen främjar familjetid och samarbete. Det nya spelet är inget undantag och kommer att erbjuda en härlig blandning av utmaningar och frågor som passar alla åldrar. Det är verkligen ett spel som kan ena hela familjen kring bordet och skapa många roliga minnen och upplevelser.


Vi kan knappt vänta på att få prova det nya spelet från Nangarra Games och se vad de har i beredskap för oss. Om du är en fan av deras tidigare spel, eller om du bara gillar att spela roliga sällskapsspel, kommer du definitivt inte att bli besviken på detta nya tillskott till deras spelportfölj. 


Innehåll i spelet Enkla ord:

  • 360 polletter
  • 1 påse
  • 1 uppblåsbar klubba
  • 1 timglas
  • 1 Regelbok
Tillbaka till blogg