Gummistövlar barn | Haj stövlar från Happy Haj | Roliga Barngummistövlar

Gummistövlar barn | Haj stövlar från Happy Haj | Roliga Barngummistövlar

Barn är oftast mer aktiva i sin vardag än vuxna, oavsett om solen skiner eller regnet öser ner. I vårt kalla och ofta regniga klimat är gummistövlar en oumbärlig del av barnens garderob. Varför inte kombinera ett par roliga och snygga gummistövlar med praktiska egenskaper? 


Happy Haj stövlar
Happy Haj gummistövlar är den perfekta kombinationen av hög funktionalitet och rolig design, tillgängliga i många olika färger. Dessa stövlar är inte bara praktiska och hållbara, utan de har också detaljer som gör att de ser ut som hajar - med hajtänder på tårna och fenor på sidorna. Detta ger barnen en rolig och annorlunda upplevelse när de leker utomhus i regnigt väder. Köp dem här

regnstövlar gula i gräset barn happy haj

Stövlar för barn - Tänk på detta:


För de allra minsta barnen är det viktigt att deras gummistövlar inte bara skyddar mot regn och fukt, utan också ger god komfort och stöd. Små fötter behöver extra stöd eftersom de inte är lika stabila som stora fötter, och därför är en kraftig bakkappa viktig. Sulan på gummistövlarna behöver också vara kraftig och rejält mönstrad för bästa grepp. Våra barn gummistövlar för de minsta är därför mycket robusta samtidigt som de ger god rörelsefrihet så att barnen kan leka fritt. Dessutom är stövlarna lätta att bära för små fötter.

Happy Haj gummistövlarHappy haj Regnstövlar - Barn Gummistövlar för året runt användning.


Gummistövlar är perfekta för vår, höst och vinter, särskilt under höstrusket och när våren sakta börjar komma tillbaka. När det gäller gummistövlar för vår och höst behöver de inte ha något tjockare foder. Om det skulle vara lite kyligt kan du alltid komplettera med en socka. Tunnare gummistövlar utan foder är bekväma och lätta, vilket gör dem mer praktiska och smidiga.

regnstövlar barn haj design happy haj

Men för de lite kallare dagarna, som i november eller mars, kan det vara bra med fodrade gummistövlar för barn. Detta hjälper till att hålla barnets fötter varma även om de spenderar längre tid utomhus på lekplatsen eller i skogen. Fodrade gummistövlar för barn behöver inte alls vara tråkiga - faktum är att de ofta är mer lekfullt designade än "vanliga" stövlar!

Happy Haj gummistövlar och regnstövlar gula för barn
Köp dina nya barn gummistövlar hos Happy haj. Tryck här för att se barn stövlarna

Tillbaka till blogg