Storleksguide

Innehåll som kan döljas

Frakt och Leverans

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en spårningsnummer när din beställning har skickats.

Spårningsnumret bör vara aktivt inom 48 timmar efter att du har fått e-postmeddelandet. Om du inte har fått någon uppdatering inom 3 arbetsdagar, vänligen kontakta oss. Det kan finnas fördröjningar som är utom vår kontroll som kan göra att din beställning tar längre tid än den förväntade leveransdatumet.

Happy Haj kommer att ersätta beställningar som skadas under leveransen. Om du får en produkt som inte fungerar på grund av skada under leveransen, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam inom 3 arbetsdagar efter att du har fått din beställning.

Happy Haj är inte ansvarig för förlorade eller stulna föremål som har bekräftats som framgångsrikt levererade av budfirman. Företaget ersätter inte eller ersätter inte dessa beställningar.

Happy Haj kan, efter eget gottfinnande, tillhandahålla en intygsblankett i händelse av en ersättning.

Happy Haj är inte ansvarig för beställningar som läggs med felaktiga adresser. Om du gjorde ett fel i adressen du använde, vänligen kontakta oss omedelbart för att ändra det innan din beställning skickas ut. Vi kan inte garantera att vi kan ändra din adress, men ju snabbare du kontaktar oss, desto mer sannolikt kommer vi att kunna göra det.

Vänligen se vår retur- och återbetalningspolicy för detaljerad information om alternativ och procedurer för att returnera din beställning.

Frågor om min orderReturer och byten


Frågor om min order

Saknad order- eller leveransbekräftelse?
Kolla skräpposten. Om du inte hittar det, vänligen kontakta oss nedan.

Är min order skickad?
Du får en leveransbekräftelse via mejl (kolla även skärpposten) när din order är packad och skickad. Alla inkomna ordrar innan kl 14.00 packar & skickar vi vanligtvis samma dag.

Jag har inte fått mitt paket, vart är det?
Det dröjer ca 1-5 vardagar innan ditt paket levereras. Oftast inom 3 vardagar. Det beror lite på vart i landet du bor samt vid högtider när både vi och Postnord har otroligt mycket att packa och leverera.


Returinformation:

För att kunna returnera en produkt måste den vara i samma skick som den var när du fick den, dvs. Oanvänd och oskadad samt i ett skick att den inte går att sälja till en ny kund utan prisavdrag. Vid ångerköp / öppet köp gäller speciella regler. Vi godkänner inte att hygienprodukter och kroppsnära produkter såsom tandborsthuvuden, rakhyvlar, trimmers, skärmskydd med avdragen skyddsplast, eller hörlurar som är använda. Dessa produkter kommer att returneras tillbaka till er.


(Ange ordernummer och namn som referens)

Returer och byten

Återbetalningar:
Skulle du behöva returnera en vara, vänligen notera att returansvaret ligger hos dig och du får själv välja vilken transportör du vill använda. Var vänlig och säkerställ att varan är väl emballerad och att du har en bevisad spårbar leverans för att undvika eventuella problem.

Defekta produkter:
Om du mottar en defekt produkt, vänligen låt oss veta inom 30 dagar. Vi kommer att ge instruktioner för att få en ny ersättning eller en full återbetalning.

Skadade produkter:
Vi har gått igenom mängder av kvalitetskontrollstester och funnit att vid normal användning, även efter månader av användning, kommer våra produkter inte att bli revor eller sönderslitna. Därför är vi inte ansvariga för några produkter som är skadade (t ex revor, sönderslitna, trasiga) efter att ha blivit använda.

Outhämtade Paket
Vi vill också informera om att vi har en policy för outhämtade paket. Om ett paket inte hämtas ut inom angiven tidsram, debiterar vi en avgift på 99 kr. Detta är för att täcka kostnaderna för hantering och lagring av paketet. Vi rekommenderar därför att du hämtar ut ditt paket inom den angivna tidsperioden för att undvika eventuella extra kostnader.

Returadress:
Karlholm Logistics
ATT: Happy Haj
Lancashirevägen 32,
819 40 Karlholmsbruk